Cel mai bun pret

Blugi de vara

★★★★☆

Stiu ca iti doresti sa te simti sexy si ai nevoie de blugi de vara care sa iti satisfaca asteptarile. O cina speciala, o petrecere, o nunta? Ocazia iti cere sa arati elegant si sa te simti confortabil. Stii cum?

Cele mai bune produse calitate pret

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Blugi de vara?

Preferi blugi de vara in locul culorii originale? Nu gasesti modelul potrivit? Daca doriti, o puteti realiza chiar voi acasa. Aveti 3 optiuni: sa o slefuiti (pentru a face urme de uzura) sau sa o decolorati. In prima varianta, gasesti atentie cand frecati hartia sau piatra ponce, daca o faceti prea tare puteti rupe tesatura. Iar daca doriti sa o decolorati, vei avea lipsa de inalbitor sau de un alt produs de albire specific. Tehnica este simpla, dar inainte de a incepe, purtati manusi si protejati-va hainele. Trebuie doar sa pui pantalonii cu un recipient cu apa si putin inalbitor si sa razuiesti cu o perie in zonele in care vrei sa estompezi culoarea. Dupa ce ati obtinut efectul dorit, va trebui sa le spalati cu apa si sare cu destinatia de a preveni decolorarea ulterioara la urmatoarele spalari. Si asta ar fi tot!

Daca vrei sa inveti cum sa va personalizezi blugii si sa ii faceti unici, continua sa citesti. Puteti, de asemenea, sa va inspirati din imaginile inspirationale pe care le-am selectat. Gata?

Autocolantele hot-melt sunt cea mai practica optiune. Acestea este necesar lipite cu un lipici special, ceea ce nu este foarte practic. Folositi un fier de calcat curat si uscat pentru a lipi autocolantul. Protejati fibrele insignei sau ale strasului de cristal prin asezarea unei carpe de bumbac deasupra. Calcati cu fierul de calcat pe panza si pe denim de cate ori este necesar cu directia de a va asigura cu privire la autocolantul termoizolator ar fi bine fixat. La a va asigura cu scopul de nu se va misca, puteti coase cateva puncte la fiecare capat al motivului cu ata transparenta.

blugi de vara sunt cea mai practica optiune. Acestea este necesar lipite intr-un lipici special, ceea ce nu ar fi foarte practic. Folositi un fier de calcat curat si uscat cu privire la a lipi autocolantul. Protejati fibrele insignei sau ale strasului de cristal prin asezarea unei carpe de bumbac deasupra. Calcati cu fierul de calcat pe panza si pe denim de cate ori este necesar cu destinatia de a va asigura cu scopul de autocolantul termoizolator este in procedeu corect fixat. Pentru a va asigura cu destinatia de nu se va misca, puteti coase doi puncte la fiecare capat al motivului cu ata transparenta.

Desi aceste tipuri de imbracaminte sunt, de obicei, foarte durabile, ele necesita o ingrijire speciala. Hainele printre pene ii nevoie spalate o data la cinci anotimpuri cu detergenti neutri, unic cu directia de hainele rafinate si fara ingrediente agresive, pentru pentru acestea sa nu se inchege si sa-si piarda proprietatile naturale.

Puteti reproduce motivul pregatit pe coapsa urmand cusatura exterioara sau chiar pe interiorul piciorului. De asemenea, puteti coase o dantela alba sau neagra. Nu realizezi motivul prea scurta si nu incepeti prea ridicat de glezna, cu destinatia de a nu da siluetei prea mult volum.

Pozitionati blugi de vara asa cum doriti. Pentru a iti realiza o idee, fixati-le si priviti-va in oglinda. Creatia dvs ii nevoie sa fie originala, dar si subtila. Odata ce sunteti gata, gasesti rabdare, intrucat procesul iti dura ceva mai mult (aproximativ 1 ora). Asezati-va cu un sector corect luminat pentru a coase. Infigeti acul cu ata transparenta si treceti-l prin tesatura in centrul paietei. La a coase paietele pe denim. Treceti firul inspre exterior si inapoi in centrul paietei. Se recomanda sa foloseste mai multe treceri de ata, in acest fel incat paietele sa nu cada in durata spalarii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult